A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад "Березанський професіний аграрний ліцей"

Київщина кулінарна: традиції та сучасність

Дата: 27.02.2020 11:13
Кількість переглядів: 52

27 лютого 2020 року на базі Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти відбувся підсумковий етап інформаційно-пошукового проєкту «Київщина кулінарна: традиції і сучасність». 
В заході взяла участь і делегація ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей»: майстри виробничого навчання Алла Снісаренко, Олена Юрченко та учениця ІІ курсу Марія Загребельна. Вони презентували українську обрядову випічку (книші). Книші були випечені за декількома рецептами: давніми, про які розповіли старожили м. Березань, та осучасненими, які розробили майстри виробничого навчання ліцею.


 



« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування