A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад "Березанський професіний аграрний ліцей"

Київщина кулінарна: традиції та сучасність

Дата: 29.01.2020 12:57
Кількість переглядів: 126

     Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялася різноманітністю страв, високими смаковими і поживними якостями.
    В рамках обласного  проєкту «Київщина кулінарна» 29 січня 2020 року в ліцеї відбулась презентація страв української кухні.
  Учні, які навчаються за професією «Кухар», під керівництвом майстрів виробничого навчання Висоцької Н. Ф., Снісаренко А. М., Трохановської А. А., Юрченко О. Л., приготували книші (пироги) з начинкою з  гречки і картоплі та голубці з начинкою з пшона, рецепти яких повідомили їм жителі м. Березань. Також, були представлені осучаснені рецепти вказаних страв: книші з начинкою з сиру та червоної риби і голубці з булгуром.

 

          

 



« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування