A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад "Березанський професіний аграрний ліцей"

Київщина кулінарна: традиції та сучасність

Дата: 18.02.2020 14:39
Кількість переглядів: 22

     За ініціативи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області 18 лютого був проведений вебінар з метою підготовки та  проведення підсумкової презентації обласного проєкту «Київщина кулінарна: традиції та сучасність». 
     В роботі вебінару приймали участь методист ліцею Лосєва Л. І., майстер виробничого навчання Юрченко О. Л. та викладач спецдисциплін Черненко Л. Ф.
     Під час обговорення обласного заходу було вирішено, що він буде проводитись у форматі двох локацій: перегляд відеоролика та презентація з дегустацією страв виставки. Наш заклад буде представляти випічку «Книші» за стародавнім та осучасненим рецептами.

                                                           
 


« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування