A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад "Березанський професіний аграрний ліцей"

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Група 16

01.12.2020 р. Урок 88-89 Тема уроку: Загальні правила смаження овочів, відпуск, вимоги до якості.

02.12.2020 р. Урок 90-93 Тема уроку: Загальні правила  запікання овочів, відпуск, вимоги до якості. ЛПР технологія приготування страв з овочів.

03.12.2020 р. Урок 94-97 Тема уроку: Види та сорти пшеничного борошна. Технологія приготування прісного тіста та виробів з  нього: локшини, вареників.

04.12.2020 р. Тема уроку № 98-100 ЛПР 7.Технологія приготування прісного тіста та виробів з  нього: локшини, вареники з різними фаршами, галушки, пельмені. Інструктаж з БЖД.

07.12.2020 р. Урок 101-102 Технологія приготування їжі з основами товарознавства .Атестація.


 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування