Група 26
01-03.12.2020 р. Тема уроку - Надання споживачам допомоги під час вибору страві і напоїв;рекомендація напоїв до страв,подача їх на столи;відкривання і подача різних видів напоїв,декантувати вина
04-07.12.2020 р. Тема уроку – Володіння правилами і технікою обслуговування весіль,товариських зустрічей,вечорів відпочинку,ювілеїв тощо в закладах громадського харчування,на підприємництві замовника та вдома.
08.12.2020 р. Тема уроку – дотримання правил і норм охорони праці, протипожежного захисту,виробничої санітарії та особистої гігієни
09-11.12.2020 р. Тема уроку – Надання гостям вичерпної інформації (в тому числі однією із міжнародних мов) щодо калорійності та складу продукції,способу приготування та особливостей споживання фірмових страв,напоїв,десертів тощо.