A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Березанський професіний аграрний ліцей"

Виробниче навчання

Група 26

01-03.12.2020 р. Тема уроку -  Надання споживачам допомоги під час вибору страві і напоїв;рекомендація напоїв до страв,подача їх на столи;відкривання і подача різних видів напоїв,декантувати вина

04-07.12.2020 р. Тема уроку – Володіння правилами і технікою обслуговування весіль,товариських зустрічей,вечорів відпочинку,ювілеїв тощо в закладах громадського харчування,на підприємництві замовника та вдома.

08.12.2020 р. Тема уроку – дотримання правил і норм охорони праці, протипожежного захисту,виробничої санітарії  та особистої гігієни

09-11.12.2020 р. Тема уроку – Надання гостям вичерпної інформації (в тому числі однією із міжнародних мов) щодо калорійності  та складу продукції,способу приготування та особливостей споживання фірмових страв,напоїв,десертів тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування